Thursday, June 30, 2011

Pesta Buku...aik?


Assalamualaikum kawan2....Jom Baca!

Okkkayy! Pertamanya., Syukur Alhamdulillah diberi kesempatan tulis berkenaan apa yang menarik untuk dikongsi bersama...

Haa...saya nak kongsi pasal membaca pada anda!
Pada 24 Jun hingga 3 Julai akan berlangsung Pesta Buku di Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC), Selangor D.E.,

haa kepada anda yang free, dan asyik mengeluh bosan macam saya ni haa!, jadi ringan2kan lah otot & kudrat tulang empat kerat untuk turun & penuh2 kan lah ruangan yang kosong di SACC untuk mendalami ilmu & menambah kenalan dengan penulis2 hebat Malaysia InsyaALLAH & bertukar pandangan jikalau mampu yaa!...

hehe nak tahu lebih lanjut mesti tengok web ni untuk persediaan http://www.pestabukuselangor.my/...
nak download tentatif pun boleh..hehe

Jangan lupa tau tengok dan baca untuk ketahui lebih lanjut!

Kalau mampu belilah buku2 yang bermanfaat, komik pun manfaat apa!Antara aktiviti yang menarik adalah seperti di bawah...

 





Haaa menarik bukan...?haaa tunggu apa lagi...

Jom ramai2 hadir, ajaklah saudara2 & rakan2 anda yeerpp!!!

Saya nak promote gak blog kakak saya Auntie Zakiah namanya, hehe...Auntie Zakiah juga seorang penulis buku kanak2...

Alhamdulillah hampir 3 buah telah dihasilkan...Maklumat lanjut layarilah blog Auntie Zakiah..InsyaALLAH
 penuh manfaat buku2 Auntie untuk rujukan dan mainan anak2 kecil yang sesuai dengan pengisiannya..hehe
 http://zakiahags.blogspot.com

Apa2 pun ...Membaca itu budaya kita!

Terasa ketinggalan jika orang lain lebih mengetahui apa yang kita tak tahu...Jadi Jom Sahut Seruan Kerajaan!








Jadi...tunggu apa lagi..jom2!!
Salah & Silap mohon ampun ya...hehe
Nyatakan reaksi anda juga ...yerrpp!

4 comments:

EReeN_pOWeR! said...

jom3x!! 15 mnt!!

Azmi Agsa said...

15mnt? hehehe, okkay!

ika said...

jom3..

Wuming said...

WuMing baru saja beli buku kat anak tadi... Orang datang promosi kat ofis..